Prerje e rregullt, flokë të shëndetshëm dhe modèle minimaliste. Epitoma e flokëve të qelqtë. Prerje ideale për vjeshtë. Për ATO që Duan flokë të drejtë, të shndritshëm dhe të shkurtër! 5. modeli`Shaggy`Flokë të gjatë me Pak shkallëzim, me valëzime dhe me skajet e balukes që bien MBI qepalla dhe mollëza. KY modèle qëndron bukur Tek flokët me onde, duc aplikuar Pak volum në à për të krijuar një pamje të çrregullt. Kjo lloj fytyre dallohet nga Balli i Gjerë dhe nofulla e ngushtë. Modeli më i përshtashëm është ai i ondeve të gjata. Nëse keni flokë të gjata Mund të përdorni stilin e Reese Witherspoon, me flokë të t gjatë të krehura në njërën anë. Nëse flokët tuaj kanë gjatësi mesatare, MOS i mbani asnjëherë me shkallëzim anësor. KY shkallëzim e Tregon nofullën më të imët nga ç`është realisht.

Të ndara në anë dhe DISA onde të lehta, do të Ishin perfekte. Ndërsa modeli Pixie, i shkurtër, me shkallëzim është modeli më i përshtatshëm për fytyrat Zemër. KY Astuce fytyre dallohet nga mjekra, paksa katrore dhe nofulla më e Gjerë se zakonisht. Për fytyrat katrore si AJO e Gwynedd Paltrow dhe jenyffer Garner, artistët e mëdhenj të flokëve sugjerojnë Modelet e prerjes së flokëve drejt APO ndryshe Bob si, Keira Knightley. Kjo mënyrë prerje i mbulon nofullat e tepërta. Por Edhe flokët e gjatë Mund t`Ju rrinë Fare mirë këtyre lloj fytyrave. Të drejta si Demi Moore, me ondulacione të lehta si Megan Fox APO lehtësisht të dredhura. Çdo lloj stilimi i qëndron shumë mirë modeleve katrore të fytyrave.

Shkallëzim dhe flokë të dallgëzuara! Flokët do të duken të shëndetshme, voluoze dhe MBI të gjitha do të Jeni rehat! Krijoni Vetëm 2 gërsheta në një anë të kokës dhe më pas vendosini në fillim Duke përdorur karficat e Vogla. KY është një modèle që kërkon ta mirmbani. Sa më shumë ta ngrini pjesën e balukes për të theksuar ruiner e SAJ, AQ më bukur do të dukeni. KY NUK është një stilim Vetëm për Modelet e Victoria`s secret. Kushdo Mund ta përdorë até tashmë. Balluket e ndara Anash do të bëjnë që i Errësira fokusi të përqendrohet Tek fytyra juaj. Kaloni më shumë kohë duc shijuar diellin SESA duc stiluar flokët tuaj. Këto janě DISA MODELE që realizohen Vetëm në Pak minuta.

Në pjesën më të Madhe, idetë për stilimet e ndryshme vijnë nga pasarelat. Mesa duket, Modelet e flokëve të shkurtra do të jenë një tendencë e fortë këtë verë MBI të gjitha nëse do stilohen, e njëjta gjë vlen Edhe për flokët me gjatësi të mesme APO Edhe ATO të gjatë. Flokët e shtrira dhe të Prera drejt janě Gjithashtu një Model in këtë vit. Nëse keni flokë kaçurrela, teksojini Edhe më shumë ATO. Kjo do t`i bëjë flokët të duken më të plotë dhe me më shumë volum. Shpesh prindërit gabojnë Kur Probajmo Puna Tek çështja e sigurisë së BeBit gjatë udhëtimeve me makinë. Rreth 40% e pneu… Flokët e Kapur Bisht gjithnjë duken bukur Por do të duken akoma dhe më bukur nëse Ju i shtoni Edhe një fjongo të ndërthurur. KY modèle duket sikur do orë të tëra të realizohet, por faktikisht duhen Vetëm 10 minuta.

Bishti me fjongo të ndërthurur është përdorur Edhe në tapetin e KUQ! 2. Flokët franceze KY Model është me flokë të shkurtra dhe Pak të gjata në njërën anë. Kur t`i krihni, vija ndarëse duhet të jetë Anash Duke i dhënë rëndësinë e Duhur çdo tipari të fytyrës. KY është një nga Modelet Retro, i risjellë në kohët moderne. Kemi parë MODELE gërshetash të mëdhaja, zakonisht të ndara me vijë në mes. Lidhja Edhe me një fjogo prej kadifeje, e bën këtë Model Fantastik për muajt e ftohtë të Vitit.